Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Funktioner og ansøgning

sthve 200 markedsføring 01.jpg

På siden her kan du læse mere om de funktioner og stillinger du som frivillig hjemmeværns soldat har mulighed for, at bestride ved Stabseskadrillen som er en del af Flyvehjemmeværnet.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​N​EDENFOR SES DE FUNKTIONER HVOR VI HAR BRUG FOR DIG. DET ER DISSE SOM ER MED TIL AT FORSVARE FLYVEVÅBNET OG DANMARK. 


Du kan læse mere om den enkelte stilling/funktion her under og hvordan du bliver en del af STABSESKADRILLE 200 ved FLYVEHJEMMEVÆRNET. 


​​LOGISTIK SOLDAT
Logistik soldatens arbejde går ud på at holde styr på "stumperne" Dvs. Håndtering af materiel, ammunition, mundering. Det er dig der skal være med til, at sikre at vores enhed har de materiale der skal til for, at løse de opgaver der bliver stillet. 

​Dine opgaver vil omfatte varemodtagelse, oplægning af materiel, plukning og pakning af materiel til udlevering og transport forsendelse, transport opgaver, kontrol af materiale, indskydning af våben, vedligeholdelse med køretøjer og materiel.  

BEVOGTNING SOLDAT (MG)
Bevogtnings soldaten er grundstammen i forsvaret af Danmark. Uden disse soldater kan vi ikke understøtte det nationale beredskab. Det er også disse soldater vi sener afsted på internationale operationer (Kosovo, Irak). Som bevogtningssoldat bliver du uddannet til at kunne løse opgaver indenfor sikkerhed og opretholdelse af det militær forsvar. 

​Dine opgaver vil omfatte patruljer, overvågning, bevogtning af militære installationer, skyde uddannelse, uddannelse i forskellige våben systemer, køretøjer, førstehjælps uddannelse. 


SIGNAL OPERATØR (MG)
Signal operatøren/stabshjælperne/Signalmand er enhedens kommunikation blæksprutte. Her kræver det at du kan navigere i et operativt kommunikations miljø hvor du servicerer dedikerede medarbejder og klassificerede kommunikationssystemer. 

Din primære opgaver forgår på enhedens operation center hvor du indgår i et dynamisk team af medarbejder som anvender alle de kommunikations systemer vi råder over. Dele af dit arbejder vil stille krav til at du kan vavigere rundt i et operativt IT system. 
Vælger du stillingen som signalmand vi din primær opgave være ude ved delingens deltrop hvor du vil fungere som delingsførens signalmand. 

GRUPPEFØRER (SG)
Du er gruppeføre for en gruppe af 8 bevogtnings eller logistik soldater hvor du refererer til delingsføren. Du træner sammen med delingsen øvrige befalingsmænd. Du vil skulle gennemføre et standardiseret uddannelsesforløb på Hjemmeværnsskolen hvis ikke du har gennemført HSGS. Det forventes at du deltager i de årlige militære øvelser i enheden hvor der bliver udstukket rammer og målsætninger men gives handlefrihed i forhold til udførelsen. ​

Gruppefører uddannelsen strækker sig over 15 dage fordelt på 3 moduler samt fjernundervisning som gennemføres via FELS (Forsvarets Elektroniske Skole).

FORPLEJNINGSHJÆLPER (MG)
Forplejningshjælperens arbejde går ud på, at tilsikre at enhedens soldater for god og ernæringsrigtig kost i rette mængde, når de er på uddannelse, øvelser eller indsat i operativ tjenesten. Arbejdet finder sted på hverdage og i weekender men også i længere perioder hvor Stabseskadrillen er indsat. 
Dine opgaver vil omfatte planlægning, indkøb, tilberedning, udforme kostplan, deltagelse i rengøring af køkken og feltkøkken faciliteter herunder inventar rengøring. 


ANSØGNINGS PROCES OG OPTAGELSE I STABSESKADRILLE 200 SÅ​​ KLIK PÅ KNAP NEDENFOR Logo AnsøgningHjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring