Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Stabshjemmeværnseskadrille 200

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Stabseskadrille 200 leverer operativ logistik og føringsstøtte til Flyverhjemmeværnets øvrige eskadriller, når de er indsat. Samtidig har vi ansvaret for bevogtning af vores egne faciliteter og aktiviteter.

Eskadrillen er organiseret i et stabselement, fire kommandosektioner (KDOSEK), to logistiksektioner (LOGSEK), fire bevogtningsdelinger (BEVDEL) og et detachement bevogtningsassistenter (BEVASS).

Eskadrillen opererer landsdækkende på eller ud fra flyvestationerne Aalborg, Karup og Skrydstrup samt Københavns lufthavn i Roskilde (CPH Roskilde).

Stabseskadrille 200 Vision: 
"Vi vil være den mest attraktive enhed inden for logistik og føring for medarbejder og samarbejdspartner". 

Stabseskadrille 200 M​otto: 
”Stærk, pålidelig logistik og føringsstøtte overalt overalt”.
  
Vi vil selvfølgelig være Hjemmeværnets mest attraktive enhed, som kan tiltrække, fastholde og udvikle de bedst kvalificerede, motiverede og engagerede medarbejdere, og derigennem sikre den bedst mulige førings & logistikstøtte til Flyvehjemmeværnet & Flyvevåbnet. 

Kerneværdier:
  • ​​Teamwork ​​Det gør vi ved at samarbejde i og mellem enheder med fokus på hjemmeværnets samlede opgaveløsning.
  • Ordentlighed – det viser vi med høj faglighed og en ansvarlig tilgang til samarbejde og opgaver.
  • Opgaven er i centrum. Den gode enhed – det er vi alle sammen en del af ved at behandle hinanden ordentligt og med respekt.
  • Tillid og empowerment – det viser vi ved, at lade beslutninger træffes, hvor ekspertisen er.


 Sociale Medier

​​

 Enhedsoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring