Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​fra en af bane i Tranum

Feltskydning i Tranum

25. juni har du mulighed for at deltage en årets skydekonkurrence i Tranum, hvor der er seks feltskydebaner med forskellige udfordringer. Der konkurreres i flere klasser – så mød op og få en god weekend sammen med mange andre hjemmeværnssoldater.

03-06-2017
Tekst : Informationsofficer Ulla Sørensen-Mølgaard
 
Hvornår har du sidst været på en feltskydebane og afprøvet dine skydefærdigheder? Du og de øvrige i kompagniet har mulighed for at deltage i et spænde skydeprogram i Tranum i perioden søndag den 25. juni fra kl. 08.00 – 16.00.
 
Alle skytter deltager som enkeltmand på en våbentype. Såfremt man er omskolet til våbnet må følgende anvendes:
- GV M95/96 med optisk-/rødpunktsigte,
- GV M/95/96 med bøjle/alternativt sigte eller
- LSV.
 
Du skal som skytte selv medbringe to magasiner til våbnet. Der må ikke være foretaget konstruktions- eller funktionsmæssige ændringer på våbnet (VMEK vil være til stede). Det vil sige, at våbnet skal væres som da det blev udleveret uden ekstraudstyr (pistolgreb og lignende).
 
Konkurrencen
Der er seks feltskydebaner med udfordringer af forskellig art, hvor der vil blive konkurreret i følgende klasser:
 
- Klasse 1: GV M/95 & K M/96 med optisk-/rødpunktsigte.
- Klasse 2: GV M/95 & K M/96 med bøjle/alternativt sigtemiddel.
- Klasse 3: LSV.
 
Bedste skytte kåres i de tre klasser.
Bedste kompagni kåres ved sammentælling af KMP fem bedste skytter (GV), så alle  kan få at se, hvilket kompagni der skyder bedst i Nordjylland. Der er flere præmier på dagen. Den underafdeling, der har støres deltager antal kåres ligeledes.
 
De sikkerhedsmæssige bestemmelser herunder våbenbetjening skal overholdes for at deltage i skydningen. Overtrædes bestemmelserne, kan deltagerne udelukkes for videre deltagelse. Husk at medbringe de udleverede sikkerhedsbriller og høreværn. Funktioneringsfejl afhjælpes selvstændigt inden for skydetiden.
 
Mød op til en spændende dag i Tranum – og få skudt dine skydefærdigheder samt fastholde det gode kammeratskab med alle de andre fra kompagniet og andre kompagnier.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring