Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

At lægge op HVJ
På kursus i at lægge nyheder på HJV.dk

Nyheder på HJV.dk

Hvordan lægges tekst og billeder på HJV.dk? Hvad skal der foretages inden nyheden kan lægges på? Deltagerne på kursus i at lægge nyheder på HJV.dk kom helt ned i de små detaljer.

29-05-2017
Tekst og foto: Informationsofficer Ulla Sørensen-Mølgaard
Mandag aften havde flere underafdelinger deltagere med på Informationselementets kursus i tteKK lægge nyheder på HJV.dk. Fra STHVKNJY deltog René hansen.
Informationsofficer Annette Knudsen fortalte om alle de praktiske ting, der skal gennemføres inden der logges på HJV.dk : ”Teksten skal være skrevet – helt i et Word dokument, hvor der bør foretages en stave- og grammatikkontrol inden dokumentet gemmes. Navne skal kontrolleres og herunder, at der ikke bør skrives fulde navn”.         

Annette fortsatte med at beskrive opgaverne:
 ” Billeder skal kontrolleres for korrekt påklædning, herunder sikkerhedsudrustning samt den handling der foretages på billedet, er f.eks. skydestillingen korrekt?  Billedet skal måske beskæres for at få det helt væsentlige frem og endelig skal det komprimeres og gemmes på computeren”
”Nu kan I gå i gang mede at lægge nyheden på. Det anbefales, at alle billeder lægges ind på HJV.dk først. Husk at kontroller dem ud, så de kan ses”
Der er mange begreber, der skal tages stilling til, når der skal lægges en nyhed på HJV.dk. Her kan nævnes nogle af dem. Nyhedstype, teaser, billedtekst, aktivitetstype og rollup billede.
Kurset blev afsluttet med, at der blev oprettet link til nyheden fra Facebook, idet nyheden altid skal ligge på HJV.dk, som er HJV. Arkiv for nyheder. ​ 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring