Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnets lederuddannelser

Hvis man vil være klogere på sig selv, dem man arbejder sammen med og mennesker generelt, er det en rigtig god ide at tage på Hjemmeværnets lederuddannelser.

09-10-2018


14 elever, fra alle Hjemmeværnsgrene, har brugt to lange weekender i perioden 21. september til 7. oktober til lige netop det. På kursus er der teori omkring kommunikation, roller i en gruppe, ledertyper og andre emner, som er en fordel at vide noget om, både i tjeneste, fritid og på job/uddannelse.   


Kursus er praktisk anlagt, eleverne skal løse opgaver, enten efter en kort introduktion fra instruktørerne eller ved selv at finde løsning på en given problemstilling.  Der er i de to weekender blevet arbejdet i to grupper, som dog blev ændret mellem weekenderne. For at få et højt udbytte af kursus er det vigtigt at den enkelte bringer sig selv og sine egne erfaringer i spil i gruppen. Det har alle 14 gjort flot på dette kursus. 


Held og lykke til kursisterne med at bringe det I har lært og erfaret ud i den virkelige verden.    ​Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring