Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Optagelse i Hjemmeværnet?

Vores Vision & mission

"Vi bidrager til forsvaret og beskyttelsen af Danmark med en troværdig og fleksibel kapacitet ved at levere militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov."

"Vi vil være en troværdig partner for alle, der deltager i forsvaret og beskyttelsen af Danmark. 
Vi vil samle de, der vil deltage i forsvaret og beskyttelsen af Danmark og basere vores virksomhed på det frivillige engagement." 
I Hjemmeværnskompagniet har vi i over 50 år arbejdet på, at vi skal være klar til at yde en indsats, når og hvis der bliver brug for det. 

Ikke nødvendigvis med "våben i hånd", men vi er en militær organisation, så selvfølgelig uddanner vi os i den del.

Hjemmeværnet består af en skøn blanding af almindelige folk. Stort set alle erhverv er repræsenteret. Aldersmæssigt spænder vi meget bredt (18-80 år). 

Udover lysten til at yde en frivillig indsats til gavn for samfundet, er kammeratskabet et væsentligt bærende element i vores daglige virke.

Et andet bærende element er, at vi alle respekterer hinanden for de individuelle bidrag, vi hver især kan yde til en fælles løsning af opgaverne.

Der er kort fortalt plads til alle - også dig.

Hvad kunne udfordringen være for dig? 

Hos os begrænses du kun af dig selv. Har du evnerne, lysten og den nødvendige tid til rådighed, vil vi gøre alt for, at hjælpe dig til, at få noget meningsfyldt ud af din tid i hjemmeværnet.
 
For mere info samt for at søge optagelse i Hjemmeværnet klik HER
 
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring