Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Virksomhedshjemmeværnskompagni Nykøbing-Falster

 
Virksomhedshjemmeværnet
 
Virksomhedshjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Virksomheder, Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.
 
Alle medlemmer af Virksomhedshjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse, samt specialistuddannelse i forhold opgaveløsning for vores samarbejdspartnere. Opgaverne spænder lige fra støtte til vores samarbejdspartnere, til bevogtning og sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. 
 
I de seneste år har Hærhjemmeværnet herunder personel fra virksomhedshjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.
 
Bliv frivillig
 
Virksomhedshjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
 
Bliv frivillig lille.png

 OE Nyheder

 OE Oversigt

 Kortoversigt

 Nyheder fra VHD

Der er i øjeblikket ingen resultater.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224