Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Politihjemmeværnskompagni Frederikssund har fået ny chef!

Jan Engelhardt indsat som kompagnichef.

12-01-2017

Mandag aften den 9. januar 2017 dannede den lokale hjemmeværnsgård på Holmensvej i Frederikssund rammen om den formelle overdragelse af Politihjemmeværnskompagni Frederikssund til den nye kompagnichef Premierløjtnant Jan Engelhardt.

Selve overdragelsen skete ved at chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland major Kenneth S. Myrup højlydt proklamerede "du har kommandoen", hvilket blev efterfulgt af et skarpt og fyldigt ”jeg har kommandoen” fra  den nye chef. Forud for dette var ønsket om en kommende chefperiode baseret på principperne om respekt, tillid, anerkendelse, sammenhæng og udvikling blevet givet i en kort tale.
I forbindelse med indtrædelsen af den nye kompagnichef var Frederikssunds borgmester John Schmidt Andersen mødt op for at overvære ceremonien. 
Efter indtrædelsesceremonien var kompagniet vært ved den efterfølgende reception, hvor der blev serveret en let anretning og drikke.
Hjemmeværnsdistrikt Nordsjælland ønsker kompagnichef Jan Engelhardt held og lykke med den nye kommando.


 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring