Topbanner

Nyhed

​På billedet ses pokalerne, som er klar til at blive uddelt til vinderne i weekendens Feltpokalskydekonkurrence 2017, som finder sted i Nymindegab i Vestjylland.  Foto: Signe Thiim 

Premiere på ny landsdækkende skydekonkurrence i Nymindegab

Hjemmeværnsskolen har lagt sig i selen for, at deltagerne bliver udfordret på den nye landsdækkende Feltpokalskydekonkurrence 2017, der finder sted i weekenden. Der er fine pokaler til vinderne.

28-09-2017

Af Charlotte Baun Senholt
 
Hjemmeværnsskolen i Nymindegab i Vestjylland er i weekenden arrangør af en ny landsdækkende feltpokalskydekonkurrence. Skytter på otte hold fra hele Hjemmeværnet har meldt deres ankomst til konkurrencen, hvor der dystes i syv forskellige skydninger. Vinderne, som udpeges på søndag 1. oktober, har udsigt til at få flotte pokaler med hjem.
  
”Vi har virkelig lagt os i selen for, at deltagerne får en oplevelse og bliver udfordret på de forskellige skydninger, som Hjemmeværnsskolen har tilrettelagt i samarbejde med de to landsdelsregioner og Flyverhjemmeværnet,” forklarer myndighedsbefalingsmand Peter Flade fra Hjemmeværnsskolen.

Korpsånd
Peter Flade er tovholder på hele konkurrencen, hvor de tre bedste hold og de tre bedste individuelle skytter belønnes med pokaler. Han får støtte af et hold på omkring 50 hjælpere til gennemførelsen af skydekonkurrencen. Han håber den vil være med til at puste nyt liv i traditionen for netop den type aktiviteter, der tidligere har været gennemført i Hjemmeværnet.
 
”Landsdækkede konkurrencer er jo med til at fremme fællesskabet og korpsånden på tværs i Hjemmeværnet,” siger Peter Flade, der ser frem til afviklingen af det nye initiativ.
 
Du kan følge weekendens Feltpokalskydekonkurrence 2017 på:

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224