Topbanner

Om enheden

 
Hjemmeværnsflotille 116 Maritime Force Protection (MFP) er en operativ enhed under Marinehjemmeværnet, som er hjemmehørende i Frederikshavn, med sektioner i Skive og Thisted. 
 
Enhedens hovedopgave er at yde havnebevogtningsstøtte til Søværnets og Marine-hjemmeværnets skibe, samt at foretage afsøgning af kystnære områder, som støtte til det maritime Search And Rescue (SAR) beredskab.
 
Endvidere yder enheden støtte til Politiet og Beredskabet, i forbindelse med eftersøgningsopgaver, samt til Told & Skats kontrolvirksomhed til søs.
 
Enheden er udstyret med terrængående kommandokøretøjer med moderne overvågnings- og kommunikationsudstyr, samt hurtigtgående gummibåde og en fjernstyret undervandsdrone til eftersøgningsopgaver.                                                                                                  
 
 


 
​​​​​​​​​​
 

 Nyheder fra enheden

 
25-01-2015

2015

Nytårs parolen 2015 for HVF 116 MFP
20-08-2014

Hele Hjemmeværnets internetportal

HJV.DK er hjemmeværnets digitale indgang til viden, nyheder, aktiviteter og kommunikation. Vores mål er at gøre HJV.DK interessant og relevant for både frivillige, ansatte, journalister og alle andre, der har interesse i hjemmeværnet.
 
 

 Læs mere om os

 
 

 Enhedsoversigt

 
 

 Kortoversigt Frederikshavn

 
 

 Kortoversigt Thisted

 

 

 Kortoversigt Skive

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7245 2000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224