Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Marinehjemmeværnet viser materiel frem på Aalborg Havn

Kom ned og besøg Aalborg Havn 18. maj. Her stiller Marinehjemmeværet lidt af deres materiel frem. Find os på Promenadekajen.

08-05-2019

​ 

Tekst Jess F. Abrahamsen - Foto: Aktivfoto, HBS

HVF (Hjemmeværnsflotille) 114 Aalborg og HVF 116 MFP (Maritime Force Protection) fra Frederikshavn vil 18. maj være klar til at tage imod på Promenadekajen i tidsrummet 0930-1700.

Her har du mulighed for at få en snak med Marinehjemmeværnet, komme med ud på en lille sejltur med et af fartøjerne og se en demonstration af en hjertestarter.

Der vil også være mulighed for at komme om bord på et af Marinehjemmeværnets fartøjer, som ligger til kaj.

HVF 116 MFP har taget deres føringskøretøj og gummibåd med, som man kan kigge nærmere på. Se hvordan sådan et køretøj er indrettet med radioer, computere med søkort osv - og hør om hvilke muligheder MFP’er har med deres gummibåd.


Hvis du har mod på det, så har MVF 116 MFP lavet en adgangskontrolpost, hvor du har mulighed for at gå igennem sådan en. Vi vil forsøge at lave denne adgangskontrolpost så realistisk som muligt, hvilket vil sige, at det personel, der står her vil være bevæbnet, men de har dog ingen ammunition med denne dag.  

kultunaut vil du se hele dagens program.  

Du kan også følge flotillen på Facebook her

Vi ses på Aalborg havn d. 18. marts

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring