Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nytårsparole 2024

Igen Igen

09-01-2024

​​​​​​​​​​​

Nytårsparole ved HVK NSV

Kl. 15.00 åbnede KC ballet ved at byde velkommen til den traditionelle Nytårsparole, og herunder en særlig velkomst til OL Flemming Bastrup, chef HJVD Sydsjælland og Lolland-Falster.
Den første time gik med en gang kaffeslabberas, og præcis kl. 16.00 holdt Henrik så syn nytårstale.
I sin tale var Henrik inden om de mål distriktet havde opstillet for kompagniet i 2023, aktiviteter i løbet af året, og så causerede han over emnet Droner.
Som afslutning på tale kaldte han Tom Lerche Petersen op, for at udnævne ham til sergent, og endelig løftede han sløret for hvem der blev årets soldat, - som blev Sandra.
Efter Henrik var det tid for Bastrup, som bl. a. tog tråden op omkring dronerne, men også kom ind på den kommende fejring af hjemmeværnet fylder 75 år. Fejring i vores distrikt vil finde sted i forbindelse med markering den 4. maj.
Efter talen blev der igen tid til lidt talen på kryds og tværs, og lige før der blev åbnet op for de kulinariske retter, blev der taget et billede af de uniformerede.
Tommy, Tina (Tommys meget bedre halvdel😉) og Mads havde gjort et stort arbejde både med kaffebordet, men især for maden, - en stor tak til dem.
Arrangementet sluttede med fælles oprydning, hvorefter messen blev stormet.​

Billedgalleri

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring