Topbanner

Nyhed

​Flaget hejses

Flagdag for Danmarks udsendte 2017.

Flagdagen er en anledning til at udtrykke anerkendelse for den fremragende og professionelle indsats, som Danmarks udsendte yder og har ydet i en række af verdens konfliktområder.

06-09-2017

Efter en del turbulens i Stevns Kommune, omkring spørgsmålene?  skal Hjemmeværn og soldaterforening deltage?  eller er det kun veteraner der deltager?  skal der være Flagparade eller ikke?
 
Afgørelsen kom den 1. september hvor alle blev inviteret til denne aften.
·    Hjemmeværnskompagni Stevns stillede med Kompagniets fane og 15 mand, en værdig repræsentation til hyldest af de tidligere udsendte.
 


 
Under kommando af chefen for Hjemmeværnskompagni Stevns blev fanerne opstillet ved Rådhuset, og flaget blev hejst af Hjemmeværnet som start på arrangementet som Stevns Kommune stad bag.
 
Herefter bød kulturkonsulent Norten Svarre Andersen alle velkommen og gav ordet til borgmester Mogens Haugaard der holdt  tale for de tidligere udsendte.
 


 
Herefter blev alle inviteret indenfor på Rådhuset til en let anretning, hvorefter Morten Svarre Andersen redegjorde for de tiltag der er i gang omkring Stevns Klint, efter denne redegørelse holdt skuespiller og instruktør Lene Vestergård et foredrag om brugen af Stevns Klint som kunstnerisk materiale til den storslåede forestilling KLINT, der spillede i Boesdal Kalkbrud i 2016.
 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224