Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​En af deltagerne på INFO-kurset. Foto: Ole Sanvig Knudsen.

Bootcamp fik informationsboost

I uge 29 blev der som et forsøg afholdt et informationskursus samtidig med Bootcampen (Lovpligtig Uddannelse 1-4) på Skive kaserne, og dén kombinationen gav pote. Den 'skarpe' opgave betød nemlig, at Bootcampen på Skive kaserne kom ud over rampen.

01-08-2017

11 "info-krigere" var mødt op til en uge med udfordringer og skarpe opgaver, og med professionelle undervisere inden for både foto og journalistik var der lagt op til en uge med en stejl læringskurve. Formålet med INFO-kurset var at formidle de gode historier fra Bootcamp, og kursisterne fik både forbedret deres skrevne sprog, men også nye udfordringer i form af billedteknik, hvordan man tager det gode billede og hvordan man laver en film og uploader den. Efter kursisterne havde skrevet deres artikler, blev de sendt til journalist Ole Sanvig, som gav feedback via mail. Dermed kunne kursisterne i ro og mag tage deres artikler op hjemme, og sidde og efterrationalisere fastholdelsespunkter og forbedringspunkter.

 

Flittig brug af facebook

Uddannelsescenter Nord- og Midtjylland har haft stor succes med en lukket facebookgruppe med hyppige opdateringer og billeder fra kurserne. Sidste modul på INFO-kurset var "Presse- og Informationscenter" (PIC), hvor et af slutprodukterne var et feltavis, som netop blev delt i facebookgruppen.
De tre grupper fik samme opgave, men med tre forskellige udfald - se ALLE feltaviserne her.
PIC tog sig også sig af Skive Folkeblad, og fortsatte til søndag, hvor de selvfølgelig også dækkede den afsluttende parade for de 62 nye hjemmeværnsfolk.


Bootcampen nåede også i nyhederne på lokal-TV

Se mere her:
https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/23-07-2017/1930/nye-hjemmevaernsfolk-fra-skive?autoplay=1

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring