Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Kaptajn Anders Givsskud, chef for SSR, flankeret af de to jægeraspiranter (sløret ansigt)

To SSR-soldater på jægeraspirantkursus

Vi følger spændt de to soldater fra Hjemmeværnets SSR-kompagni (Særlig Støtte og Rekognescering), der fredag d. 6. maj bestod det 8 uger lange patruljekursus, der giver adgang til jægeraspirantkurset.

09-05-2016

Det er ikke alle der er klar over, at Hjemmeværnets patrulje- og SSR-uddannelse også giver adgang til at søge ind i Jægerkorpset, men soldater fra Hjemmeværnet har på det seneste klaret sig endog rigtig godt på den ekstremt krævende uddannelse, hvor kun en lille procentdel gennemfører.

For overhovedet at kunne søge ind på uddannelsen som jægersoldat, skal du leve op til følgende adgangskrav:

Læs mere om patruljeuddannelsen
I fagbladet Kentaur fra HKIC (Hærens Kamp- og IldstøtteCenter), som netop er udkommet, kan du finde et 5 siders indlæg om PatruljeUddannelsen i Hjemmeværnet.
I septemberudgaven af Hjemmeværnsmagasinet bringer vi  desuden en personlig beretning fra et medlem af Hjemmeværnet, der brugte Patruljeuddannelsen som springbræt til at komme ind på jægeruddannelsen.

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring