Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Brænder du for at uddanne nye befalingsmænd i Hjemmeværnet?

Hjemmeværnsskolen er afhængig af de mange dygtige frivillige, der underviser på kurserne. Vi leder altid efter nyt instruktørmateriale, så læs videre, hvis det er noget for dig.

19-10-2016
Om os
Hjemmeværnsskolen gennemfører hvert år et antal befalingsmandskurser for Hjemmeværnets frivillige medlemmer. Hjemmeværnsskolen ønsker at udvide antallet af instruktører, som kan undervise på befalingsmandsuddannelserne (hhv. gruppeførerkursus og næstkommanderende, deling kurset).
Vi søger derfor et antal instruktører med kompetencer inden for bevogtning, infanteri og ledelse - som kan indgå i staben af instruktører.
 
Om dig
Du har taget Hjemmeværnets Instruktørkursus og har en bred erfaring med undervisning i Hjemmeværnet. Du har gode samarbejdsevner, da det er vigtigt, at du kan indgå i samspil med øvrige faste og frivillige kursusledere, instruktører etc..
 
Du er god til at kommunikere og kan performe i en undervisningssituation - og kender vigtigheden af at være:
·       velforberedt
·       en inspirator
·       en rollemodel som befalingsmand
 
Instruktører aflønnes jf. HJVBST 560-006 Honorering med lønlignende ydelser.
 
Kontakt
Hvis du vil vide mere om det at være instruktør på Befalingsmandsuddannelserne, så kontakt Chefsergent Peter Flade på telefon +45 2524 8981.
 
Send os en kort beskrivelse af din baggrund, undervisningserfaring og evt. uddannelse og send den til HVS-SK01@mil.dk. Vi vurderer og tilbagemelder løbende.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring