Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt uddannelsessite

Du kan nu finde inspiration til undervisningen i underafdelingen i form af hundredvis af Flipovers, PowerPoints, læringsvideoer og undervisningsmaterialer på Hjemmeværnsskolens nye uddannelses-site på hjv.dk.

22-03-2017
Af SBH Gitte Henneberg og KN Peter Hartvig Andersen, STU/HVS
 
For at understøtte uddannelsen i underafdelingen har Hjemmeværnsskolen oprettet et nyt stort uddannelses-site på hjv.dk. Uddannelses-sitet hedder ”Uddannelsesforum” og kan findes på Hjemmeværnsskolens hjemmeside. På sitet har vi samlet hundredvis af Flipovers, PowerPoints, læringsvideoer og andre undervisningsmaterialer fra hele Forsvaret og Hjemmeværnets egne kurser (lige fra LPU til chefkursus).
Ideen med sitet er at samle alle værktøjer der relaterer sig til undervisning og uddannelse i Hjemmeværnet, og gøre det så nemt som muligt at være instruktør og gennemføre uddannelse. Såfremt du selv ligger inde med undervisningsmaterialer andre underafdelinger i Hjemmeværnet kunne få gav af, så må du meget gerne sende dem til Hjemmeværnsskolen.
 
OBS: Vær opmærksom på, at nogle af uddannelsesmaterialerne kan være forældede eller målrettet en anden enhed end din egen.
 
Link til det nye uddannelses-site:
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring