Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto: facebook

Foredrag med Thomas Rathsack på Sommerkursus

Hør forfatter og tidligere jægersoldat Thomas Rathsack fortælle om sin tid i det eksklusive broderskab, Jægerkorpset. Foredraget er åbent for alle deltagere på Sommerkursus i Nymindegab i uge 27.

17-05-2017

​I foredraget "Krig og broderskab" vil Thomas Rathsack fortælle om, hvad ordet broderskab dækker over for ham, og om der er en særlig grund til, hvorfor det intense kammeratskab i korpset og den ekstreme samhørighedsfølelse er så vigtig, når jægersoldater drager i krig.

Han vil også fortælle om sine bevæggrunde, og hvilke moralske overvejelser han gjorde sig i forbindelse med at drage i krig i over to år samt hvordan det påvirkede ham.

 

Om Thomas Rathsack
Tidligere jægersoldat og forfatter til en række bøger, herunder "Jæger - i krig med eliten", der resulterede i den største skandale i det danske forsvar i nyere tid.
Bogen vakte voldsom opstandelse allerede før udgivelsen. Forsvarskommandoen forsøgte at få bogen stoppet ved fogedretten, og forsvarschefen måtte senere gå af, da ansatte i forsvaret blev afsløret i at have fabrikeret og lækket en falsk oversættelse af bogen til arabisk. Dette skete i et forsøg på at miskreditere Thomas Rathsack og forlaget og “dokumentere”, at Al-Qaida nu var på jagt efter indholdet. Bogen udkom den 2. oktober 2009.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring