Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Undervisningsteori på Instruktørkursus

Hvis du skal tage Instruktørkursus i den nærmeste fremtid og kun har taget det gamle fjernundervisningskursus '8502 Undervisningsteori', skal du være opmærksom på, at både litteratur og praksis er ændret.

24-02-2017
Det nye fjernundervisningskursus er på ingen måde så omfattende som tidligere, og vi vurderer, at det kan løses på ca. 12 timer.
Hvis man har lavet hele eller dele af det ”gamle” 8502, vil det kunne genanvendes i dele af det nye 8502, og tage ca. 1-2 timer ekstra.
 
Hvorfor skal jeg tage (endnu) et forkursus?
Undervisning i praksis (den orange bog) er udgået i hele koncernens område og erstattet af Instruktørvirke i Forsvaret (IVF). For at få en god oplevelse på Instruktørkursets tilstedeværelsesdel, er det derfor nødvendigt at alle er forberedte på det samme grundlag og kender til de nye begreber, der anvendes på kurset. Det er ikke en nem overgang, men den skal foretages på et eller andet tidspunkt. Nogle få vil desværre opleve at skulle tage fjernundervisningsdelen igen (og dermed lære både de gamle og de nye begreber), og det beklager vi selvfølgelig!
 
Det nye 8502 består af 3 lektioner, og skal være bestået inden man må tilmelde sig tilstedekurset.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring