Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

 Nyhedsarkiv

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
08-10-2021

Night Hawk afsluttet

Den store øvelse med specialoperationsstyrker fra hele verden sluttede i går. "Vi ville ikke have været i stand til at gennemføre øvelsen uden støtte fra de mange hundrede frivillige fra Hjemmeværnet,” siger chefen for Specialoperationskommandoen.
04-10-2021

Fremtidens kampplads

Hvilken rolle kommer teknologien til at spille på fremtidens kampplads? Det fortæller vi om i det nye HJV magasin, som du også kan læse online.
28-09-2021

​Hjemmeværnet ramt af hackerangreb

Et hackerangreb i starten af september har betydet, at sitet midlertidigt blev lukket ned af Hjemmeværnskommandoen. Angrebet er blevet stoppet tidligt, hvilket betyder, at sitet relativt hurtigt kommer til at køre på fuld kapacitet igen.
27-09-2021

Hackerangreb: Hvad skal du være opmærksom på som frivillig?

Hackerangrebet har betydning for din brug af HJV.DK. Her kan du se, hvad du skal være opmærksom på, når du bruger portalen.
10-09-2021

Hjemmeværnet på Ungdommens Folkemøde

Der blev kastet attraphåndgranater iført TYR, båret 30 kilo rygsæk og ikke mindst besvaret spørgsmål, da hundredvis af unge besøgte Hjemmeværnet på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken onsdag og torsdag i denne uge.
07-09-2021

TV2 Øst tæt på Marinehjemmeværnet

"Klar til Kamp" er titlen på en ny serie om Marinehjemmeværnet, som er produceret af TV2 Øst. Resultatet kan ses i fem korte programmer på kanalen.
06-09-2021

Flyverhjemmeværnet på tredje mission i Sydeuropa

Danmark skal bidrage til bevogtningen af EUs ydre grænser. Derfor fløj Hjemmeværnets flyvende eskadrille i går til den italienske ø Sardinien, hvor de har deres base under den månedlange udsendelse.
03-09-2021

Parade for ny militær chef på Bornholm

I går blev Ulrik Skytte indsat som ny chef for Det Bornholmske Hjemmeværn i strålende sol. Ulrik Skytte blev samtidig udnævnt til oberstløjtnant og bliver også garnisonskommandant for Almegårds Kaserne.
30-08-2021

SSR deltager i barsk konkurrence i Estland

Patruljekonkurrencen Admiral Pitka kan give selv de mest hårdføre soldater sved på panden. Fire nyoptagede soldater fra Hjemmeværnets specialenhed lod sig ikke skræmme af rygterne.
27-08-2021

Livsfarligt såret lastbilchauffør reddet af hjemmeværnssoldater

For to uger siden endte et voldsomt skænderi mellem to hviderussere på en sønderjysk tankstation med, at den ene blev stukket med en kniv ved hjertet. To hjemmeværnssoldater hædres nu for deres livreddende førstehjælp.
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring