Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

 Nyhedsarkiv

Vælg datointerval
Vælg en dato fra kalenderen.
-
Vælg en dato fra kalenderen.
Nyhedstype
Flere søgeindstillinger
Vis nyheder med emne
Fritekst      
25-10-2018

HJV-ledelse til søs med Beredskabsstyrelsen

​To direktører fra Beredskabsstyrelsen var inviteret med om bord på et af Marinehjemmeværnets fartøjer sammen med Hjemmeværnsledelsen. Under besøget fik cheferne opså oplevet en live redningsaktion.
24-10-2018

Livredning - for både børn og voksne

Hvad gør man lige, hvis en person pludselig synker livløs sammen? Det var den problemstilling, der mødte de besøgende på Hjemmeværnets event-stande i anledning af Hjertestarterdagen, den 16. oktober.
23-10-2018

LPU ved egen enhed er en succes

Flere og flere nye hjemmeværnsmedlemmer vælger at tage dele af den lovpligtige uddannelse (LPU) lokalt i deres egen enhed. Muligheden har styrket den samlede gennemførelse af uddannelsen, som er alfa og omega for de nye soldaters indsats i Hjemmeværnet.
22-10-2018

Stor eftersøgning: Mand faldet i vandet

​En mand faldt tirsdag morgen over bord fra et skib på vej fra Lübeck til København. En storstilet eftersøgning blev sat i gang, hvor Marinehjemmeværnet stillede med to fartøjer og 17 frivillige.
17-10-2018

Udsendte reserveofficerer rekrutteret af HJV redder albansk officers liv

Det var en sand heltedåd, da de to udsendte danskere Casper Resenbro og Gorm Grønborg-Forsingdal for nylig reddede en albansk officers liv i Kabul på grund af deres hurtige og super kompetente førstehjælpsindsats.
12-10-2018

Arbejdsgruppe: Mere indflydelse i de lokale råd

​ Alle skal have mulighed for at tage aktivt del i det lokale rådsarbejde. Det er et af forslagene til relanceringen af Hjemmeværnets rådsorganisationen, som skal gøre rådsarbejdet mere nærværende og slagkraftigt.
12-10-2018

Hjemmeværnet på Kulturnatten

Mange tusinde Kulturnat-gæster ventes i aften at besøge Forsvarets forskellige myndigheder i København. Men på Livgardens Kaserne kan du også møde hjemmeværnssoldater, og ved Rådhuset kan du lytte til tonerne fra Hjemmeværnets Musikkorps København.
11-10-2018

Succesfuld rekruttering på Heden

To entusiastiske hjemmeværnssoldater har gjort det til deres mission at gå foran med det gode eksempel på, hvordan man hverver nye medlemmer til Hjemmeværnet.
10-10-2018

Militære transporter igennem Danmark

I den kommende tid skal et større antal udenlandske militærkøretøjer, særligt britiske og tyske, passere Danmark på vej til årets største NATO-øvelse i Norge. Hjemmeværnet støtter, mens de er inden for danske grænser.
08-10-2018

Mindeskulptur afsløret i Køge

​I går fik offentligheden lejlighed til at se den skulptur, som Hjemmeværnsforeningen i Køge længe har kæmpet for skulle blive en realitet. Værket skal sikre, at Køgeborgernes hjælp til de flygtende jøder i oktober 1943 ikke går i glemmebogen.
 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224