Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Julehilsen fra Chefen ved HDFYN 2023

Glædelig jul og godt nytår ønskes alle hjemmeværnssoldater og ansatte ved Hjemmeværnsdistrikt Fyn. Læs chefens julehilsen her.

24-12-2023

​​I år har været et travlt år, hvor vi endeligt er kommet op på samme aktivitetsniveau, som vi havde før Corona. Der skal lyde en stor tak til alle for at få løftet os derop igen

Derudover har vi haft en del indsættelser af meget forskellig art. Vi har løst bevogtningsopgaver i forbindelse med Host Nation Support, afvisningsberedskabet på Bornholm og senest en sikkerhedslandet helikopter på Helnæs. Derudover har vi støttet andre militære og civile myndigheder med meget forskelligartede opgaver f.eks. i forbindelse med modtagelsen af de første danske F35 fly i Skrydstrup, stormfloden i oktober og ikke mindst de mange opgaver med støtte til politiet.

Distriktet har stillet størsteparten af de soldater, som har været udsendt fra Hjemmeværnet med det første hold i Kosovo siden 2013. Her gjorde de distriktet og Hjemmeværnet ære, ved at løse opgaven meget professionelt.

I kan derfor være stolte af jeres indsats, hvad enten det er som indsat i en opgave eller med at holde butikken kørende med uddannelse, logistik, administration, ledelse, rekruttering, ceremoniel eller andre af de mange specialer vi skal dække. I 2024 skal vi fastholde vores aktivitetsniveau samtidig med vi starter på nye aktiviteter ved distriktet, som stabsøvelse i taktisk træner i april og distriktets feltøvelse i september.

Jeg takker for indsatsen i 2023 og ønsker alle ved HDFYN en glædelig jul og et godt nytår

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring