Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Chef og stabskomsammen

Stabene skal lære hinanden bedre at kende og skabe et bedre samarbejde på sigt.

07-02-2023

​Tekst og foto: INFOELM v/ HDMVJ

Dagen havde opstart i Auditorie Øst me​d velkomst af OL Peter Dahl som udtrykte et ønske om bedre kendskab til hinanden på tværs, herefter præsentation af de forskellige stabe S1, S2, S3 osv.

Efterfulgt af en dejlig frokost i Havestuen, inden der var afgang til skydebanen hvor Stabskompagniet lavede en demonstration af egne enheders skydefærdigheder på skydebanen (Det så godt ud).


Herefter var det frokostens deltageres tur til at skyde, der var først indskydning og så var det oplagt at få taget sin K7 skydning - det gjorde langt de fleste.

Undervejs kunne man se bl.a. Støtte/føringskøretøjet som var opstillet og bemandet, der var også mulighed for at se RYDASS udstyr og køretøj.

RYDASS lavede som afslutning en flot demonstration af hvad de gør når man skal uskadeliggøre fx farligt fyrværkeri, dog var det en lille melon som måtte lade livet.


Efter den fælles oprydning og vedligeholdelse af våben med videre, gik turen sidst på eftermiddagen tilbage til kasernen og havestuen hvor der var lidt suppe til at varme sig på.

OL Peter Dahl sluttede her med en tale om bl.a. den indsats som bliver ydet gennem stabe og kompagnier, både gennem uddannelser, indsættelser skarpe opgaver og ønsket om at stabene kan få et bedre indblik i hinandens arbejde samt forbedre sammenholdet.


Der blev uddelt Covid-19 medaljer (Forsvarsministerens medalje for særlig indsats) og LDBEVINSTR Gerulf blev udnævnt til PL (premierløjtnant).



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring