Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Infanterikompagni Holstebro har faaet ny chef

Efter seks år som kompagnichef for Infanterikompagni Holstebro, afgav kaptajn Søren Sørensen kommandoen til kaptajn Jens Jørgensen.

05-03-2023

​​Tekst & foto: Pressetjenesten v/HDMVJ

Infanterikompagniet har kompagnilokaler og hjemsted på Jysk Dragonregiments Kaserne i Holstebro, hvor kommandooverdragelsen under overværelse af kompagniets infanterisoldater fandt sted. 

Kompagnichef Søren Sørensen takkede sine infanterisoldater for et godt samarbejde og deres dygtighed og parathed til hurtig indsats, når opgaver skal løses. Kompagnichefen sluttede sine chefopgaver med at tildele Coronamedaljen til de infanterister, der stillede sig til rådighed under Coronaepidemien.

Kommandooverdragelsen blev foretaget af chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjylland, oberstløjtnant Peter Dahl. Den fratrædende kompagnichef Søren Sørensen blev takket for sin og kompagniets ekstraordinær indsats under Coronaepidemien og ikke mindst en tak for indsatsen under løsningen af de nye udfordringer omkring bevogtning af internationale styrkers ophold under gennemrejse i Danmark. Som et minde om sin tjeneste som kompagnichef fil Søren Sørensen overrakt Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestjyllands våbenskjold.

Oberstløjtnant Peter Dahl overdrog herefter kommandoen over Infanterikompagniet Holstebro til den tiltrædende kompagnichef Jens Jørgensen. Oberstløjtnanten gav klart udtryk for hjemmeværnsdistriktet forventninger til, at infanterikompagniet i løbet af halvandet år har en udviklingsplan med nye mål for tilgang, fastholdelse og uddannelse af Infanterikompagni Holstebro. 


Den tiltrædende kompagnichef Jens Jørgensen, er bosiddende i Struer og ansat hos B&O. Den militære karriere startede med en toårig værnepligt, herunder en sergentuddannelse. Har gennemført sin befalingsmands- og officersuddannelse i hjemmeværnet. Kompagnichef Jens Jørgensen har gode erfaringer med fra sin tjeneste som kompagnichef for Infanterikompagniet Klosterheden. 

Fakta

​Infanterikompagni Holstebro får ny chef.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring