Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

RECSPEC & IOF møde på distriktet.

OL Peter Dahl ønskede at få talt med Rekrutteringsspecialister og INFO personel om strategi og idéer for fremtiden.

28-03-2022

​​tekst & foto: J. Krätz Andersen, webredaktør

Distriktets nye chef havde inviteret til idéudveksling og efter aftensmad i cafeteriaet, startede chefen med at præsentere sit oplæg, men som han oplyste, var ham ikke helt på hjemmebane indenfor rekruttering og reklame.


Efter oplægget delte man op i to grupper, RECSPECerne forblev hvor de var og IOFerne gik på den anden side af gangen. De to grupper skulle hver især udarbejde en præsentation og OL holdt sig væk indtil man var færdig.


Der blev arbejdet seriøst i begge grupper og man fik noteret og gjort klar til at vise produktet frem efter halvanden times tid.

De to præsentationer var nær identiske og der blev diskuteret noget frem og tilbage, med mange gode oplæg og OL Peter Dahl var godt tilfreds og mente at man havde en væsentlig del af næste års direktiv her, men selvfølgelig skal produktet finpudses inden det bringes ind i det store billede for 2023.

Alt i alt en aften med mange gode debatter og inputs, og ikke mindst et godt resultat.




Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring