Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

STORE OG SPÆNDENDE UDFORDRINGER TIL REKSPEC!

UAFDCH fra HDMVJ har i forrige weekend deltaget i den årlig ”Chefsamling for underafdelingschefer”.

28-01-2024


 IOF / Torben Alstrup-Nielsen HDMVJ Presse- og Kommunikationstjeneste

Temaet for weekendens arbejde var: Hjemmeværnets rekrutterings- og kommunikationsstrategi. Efter en generel orientering om forsvaret, gav chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly et oplæg og en præsentation af Hjemmeværnets rekrutterings- og kommunikationsstrategi.

Forsvarsminister Troels Lund Poulsen gav et interessant indlæg og svar på spørgsmål. Den nyudnævnte kommitteret for Hjemmeværnet, folketingsmedlem Hans Andersen præsenterede sig og deltog i dagens aktiviteter.

Efter en grundig introduktion til weekendens Workshop, gik kompagnicheferne og de øvrige deltager ud i de respektive grupperum. På baggrund af den fremlagte nye rekrutterings- og kommunikationsstrategi, blev løsningsmuligheder af den lokale rekrutteringsopgave drøftet.

Målet er, at den aktiv styrke i år 2030 udgør 17.5 00 soldater! HVORFOR? Frem mod 2030 er der fokus på at øge antallet af aktive soldater i Hjemmeværnet til minimum 17.500.

En ny rekrutterings- og kommunikationsstrategi skal sikre en rød tråd gennem alle aktiviteter på tværs af organisationen, angive en klar ansvars- og rollefordeling mellem niveauerne og understøtte en fleksibel og trinvis opbygning af Hjemmeværnets aktive styrke.

Den 08.02. 2024 har S9/HDMVJ planlagt at samle alle REKSPC.

(… og dig, som gerne vil prøve at arbejde med rekruttering og kommunikation)

På mødet får du:

• Et Oplæg ved Distriktsudvalget.

• En grundig orientering og drøftelse af den nye rekrutterings- og kommunikationsstrategi.

 • En drøftelse af, hvordan vi kan støtte hinanden og udveksle erfaringer under løsning af de kommende rekrutterings- og kommunikations-udfordringer. Du kan tilmelde dig på følgende link: 

https://www.hjv.dk/oe/HDMVJ/_layouts/15/pa.HJV.Ver2.AktivitetsModul.SP/aktiviteter.aspx?aktivitet=474381


Fakta

​LÆS YDERLIGERE I DET NYE HJV-MAGASIN

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring