Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

UDDANNELSESWEEKENDER I 3. KVARTAL

Fire af distriktets kompagnier er ved at klargøre de sidste detaljer til at modtage kommende hjemmeværnssoldater, som skal gennemgå grunduddannelsen i Hjemmeværnet i kommende weekender.

31-07-2020

​​​

Webredaktør J. Krätz Andersen, HDMVJ

 

Den første weekend er i tidsrummet 21. august – 23. august, hvor den lovpligtige grunduddannelse 1/1 bliver afviklet. En af de vigtigste ting er faktisk at få sig tilmeldt i rette tid, og deadline for denne er den 8. august. Den anden weekend, lovpligtige grunduddannelse 1/2 er 4. september – 6. september, her er deadline 23. august.

 Er du som kommende deltager i tvivl om hvordan det foregår, skal du henvende dig til din gruppefører, som så vil være i stand til at hjælpe dig. Og bemærk, man skal bruger det link, som er angivet i bunden af aktiviteten på hjv.dk.



Weekenden indeholder bl. a. grundlæggende viden om Hjemmeværnet plus færdigheder på specifikke militære fag. Denne viden virker som kompetenceplatform for videre lovpligtig uddannelse og kommende tjeneste samt fastholdelse og tilknytning til eget kompagni. Du skal også gennemgå en K7 skydning som elementær uddannelse. Der er et førstehjælpskursus, som er et krav, hvor det er målet at give kursisten en sådan grundlæggende viden, færdigheder og kompetence, at de er i stand til at handle og yde førstehjælp til en eller flere tilskadekomne. Her ud over kommer en masse praktisk arbejde i felten med kampeksercits, march og beredskabsområder.


Vi kan garantere dig at du får nogle rigtig gode oplevelser i forbindelse med kurserne, og jo mere du lære, des mere har du mulighed for at udfylde din kommende funktion i gruppen i dit eget kompagni. Og, der er ingen tvivl om at du er ventet i gruppen.

Så, ind på hjv.dk og få dig tilmeldt, jo før, jo bedre! Vi glæder os til at se dig.​




Fakta



Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring