Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Om enheden

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Hjemmeværnsflotille 116 Maritime Force Protection hører til i Frederikshavn. Vi er en ud af de fire Maritime Force Protection-enheder i Danmark.

Et gammelt ordsprog siger, at man ikke kan få både i pose og i sæk, men det er netop, hvad du kan hos os i Maritime Force Protection. Vi har det bedste fra to verdener, og det stiller krav til os som enhed. Vi skal ikke kun have styr på kampeksercitser og formationer på land, men vi skal også beherske de maritime færdigheder når vi afsøger havbunden for mistænkelige genstande, sejler for Politiet eller sejler eskorte for et skib. 

I Hjemmeværnsflotille 116 Maritime Force Protection er vores vision, til stadighed at være kendt som en troværdig samarbejdspartner. Vi arbejder for at have en tydelig ledelse, som sikrer at alle i flotillen er motiverede til at bidrage til flotillens fortsatte udvikling. Vi har fokus på at have den påkrævede uddannelse, så vi er klar til at løse de opgaver, vi får stillet. Vores overbevisning er, at et godt socialt fællesskab er fundamentet for, at vi lykkes.

- Og vigtigst af alt:​

”Vi har en plads til dig - Hvis du vil det!”​

 Nyheder fra enheden

23-08-2022

Flemming støttede stor militær opgave i Esbjerg

- Det er spændingen og oplevelsen i det
08-05-2019

Marinehjemmeværnet viser materiel frem på Aalborg Havn

Kom ned og besøg Aalborg Havn 18. maj. Her stiller Marinehjemmeværet lidt af deres materiel frem. Find os på Promenadekajen.
 

 OE Oversigt

 Læs mere om os

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring