Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Gummibåden klar til Told

Ny mand og Told

​I fredags tog 10 medlemmer af flotillen en tur på havet med Told og Skat samt Midt- og Vestjyllands Politi.

30-08-2020
En tur tog sin start fra Struer med kurs mod Fur og Skive. Men inden vi smed fortøjningerne, havde fået en briefing og at ”alle” var samlet, fik alle udleveret masker til turen, så spredning af Corona smitte kunne mindskes. Dette var et krav for at kunne være ombord og en bestemmelse fra Marinehjemmeværnet og Hjemmeværnskommandoen.​

Turen op gennem Limfjorden gik stille og roligt. Lidt vind og et par små regnbyger blev det til. Vi lagde til ved havnen på Fur. Told og Politi gik en tur rundt på havnen, mens vi stod på afstand af hinanden og hyggesnakkede.

Derefter lagde vi fra og turen gik mod Skive. Men bedst som det gik godt kom der alarm hylen fra motorrummet. To mand ned i maskinrummet og finde ud af hvad der var galt. Vi var nået til lidt nord for Sundsøre / Hvalpsund ud for Rotholm. Meldingen var ”diesel-pest ”. Ærgerlig for alle, så skipper & co vendte skibet rundt og vi gik for delvis halv kraft hjem mod Struer.

Hovmesteren havde lavet kylling i karry og ris til hvilket smagte fantastiks godt. Når en af folkene kan spise 4 portioner må det havde været godt eller også var han bare lidt sulten.

Alt i alt en god tur trods afbrækket ved Rotholm, så var alle ombord tilfredse med dagen.
Undertegnede var med første gang og må indrømme selv om jeg ikke har været på LPU-3 endnu, så er det ikke sidste gang jeg melder mig på hvis ellers de ansvarlige fører vil have mig med.

Mvh
Carsten Østergård
  


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring