Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Chef MHV på besøg

En aften med fremtidens marinehjemmeværn, spørgsmål og anerkendelser. Kommandør Henrik Holck besøgte HVF 131 i Esbjerg og delte sin vision. Overrækkelse af fortjensttegn og udnævnelser satte prikken over i'et. En mindeværdig aften!

01-07-2023

Vi havde en utrolig givende og mindeværdig aften torsdag, da kommandør Henrik Holck, chef for Marinehjemmeværnet (MHV), besøgte os i HVF 131.

Aftenens tema drejede sig om fremtidens marinehjemmeværn, hvor Henrik med stor indsigt og entusiasme forklarede de kommende opgaver, vi står over for, samt hvilke kapaciteter der vil være nødvendige for at imødekomme disse udfordringer. Hans visioner og perspektiver gav os et klart billede af, hvordan vi skal positionere os for at levere den bedst mulige indsats.

Der var en livlig udveksling af spørgsmål, kommentarer og diskussioner hele aftenen igennem, og vi blev overvældet af den aktive deltagelse fra alle de tilstedeværende medlemmer. Det var inspirerende at se engagementet og lidenskaben for vores fælles opgave. Vi vil gerne takke medlemmerne fra flotillen i Esbjerg for deres særlige bidrag til aftenens dynamik og fællesskab.

udnaevnelser.png
En travl aften med udnævnelser og hædringer

I anledning af Henriks besøg i Esbjerg blev der også foretaget en hædersbevisning. Tidligere flotille-chef Christina Hald-Andersen blev tildelt Hjemmeværnets fortjensttegn, en vel fortjent anerkendelse for hendes dedikation og bidrag til vores enhed. Vi ønsker Christina stort tillykke med Hjemmeværnets fortjensttegn, der er et symbol på hendes indsats i Hjemmeværnet.

Vi ønsker også at udtrykke vores påskønnelse til vores dygtige skydelærer, Bent Kjølhede Hersø, der blev forfremmet til oversergent. Bent har utrætteligt delt sin ekspertise og viden med os, og hans bidrag til vores træning og udvikling har været uvurderlig. Vi takker ham for hans dedikation og engagement i rollen som skydelærer.

Endvidere var det en stor glæde at anerkende vores nuværende flotille-chef for HVF 131, KL Jørgen Hjorth, med tildelingen af Hjemmeværnets 25 års anciennitetstegn. Denne markering af Jørgens langvarige tjeneste er et vidnesbyrd om hans engagement og dedikation til Marinehjemmeværnet.

Dette var en aften, der understregede vores fællesskabsånd, vores mål om at være rustet til fremtidens udfordringer og vores stolthed over vores medlemmers bidrag til vores enhed. Vi ser frem til fortsat at arbejde sammen og fortsætte vores rejse mod et stærkere og mere effektivt marinehjemmeværn.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring