Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Pressemeddelelse

I arbejdstøjet. Bilen læsses med sandwich. Foto: Bef.

Kompagni nyt

Hjemmeværnskompagni Aabenraa har mange aktiviteter, senest var vi med til at gennemføre en kontroløvelse for Hærens Efterretninngscenter (HEC).

25-05-2015

Kontroløvelse
Kontroløvelsen for Hærens Basis Uddannelse (HBU) gennemføres to gange årligt. Maj og november.

Denne gang stillede kompagniet med en stabsfunktion, stationsleder, figuranter og et større forplejnings set-up.

Stabsfunktionen, som Jens igen tog sig af, består i at hjælpe stationerne med alt det, der skal til for, at de kan arbejde. Det er en funtion, Jens har prøvet mange gange før.

Kennet var stationsleder på en post, der kombinerede brand med hjertestarter. Kennet var ny på holdet, men han er hurtigt faldet til .

Figuranterne agerede tilskadekommende på denne store ulykke. Det er figuranterne, der får øvelsen til at blive ”levende”.

Forplejningsholdet leverede morgenmad, middagsmad, mellemmåltider og kør-hjem-mad til 150 hjemmeværnssoldater og civile.

 

Litauen

I forbindelse med Danske Divisions øvelse i Litauen 1 JUN - 14 JUN 2015 har Danske Division bedt Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland om hjælp med en bevogtningsdeling.
Til denne deling stiller kompagniet med 10 soldater. De har været ignnem en del ekstra uddannelse og certificering. Det er med en stor portion stolthed, at vi sender dem til Litauen.

 

Event 2015
Den 15. august 2015 holder vi et stort Hjemmeværnsevent på gågaden i Aabenraa. Vi vil vise alle Hjemmeværnets aspekter på denne dag. Her har vi brug for alle mand. Husk at sæt kryds i kalenderen.
Vi forventer at afslutte dagen med en kompagni-grillaften. Denne aktivitet er for alle (fra kompganiet med kone, mand og børn), også dem, der ikke kunne deltage i eventet.

 

Derudover har vi mange andre aktiviteter i kompagniet. Oplever du noget, du gerne vil give spalteplads her, så skriv til hvkaab-kc@hjv.dk.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring