Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Året der gik i HVK HASLE på Bornholm.

Hjemmeværnskompagni Hasle gør status:

15-01-2017
 

Det er en stolt chef, der ser tilbage på 2016 og det har været et travlt år for kompagniet, tilgang af den resterende del af Motoriseret Overvågning, samt Patruljedelingen har vist sig at være meget positivt. 

 

Vi har støtte det øvrige forsvaret med rigtig mange timer, samt der er brugt tid på skydebanen for at vedligeholde og forbedre enkeltmands uddannelse. hele 9420 timer (21 arbejdsdage pr. person) er det blevet til i det forgangene år.

 

Vi har været involveret i øvelser med Frømandskorpset, støttet op omkring uddannelse af den øvrige del af forsvaret på Bornholm og da Folkemødet blev afviklet var kompagniet ligeså i action med støtte til politiet.

 

De 4 delinger (Kommando-, Bevogtnings-, Patruljedelingen og Motoriseret Overvågning) i kompagniet afholder uddannelse hver for sig, men hvor de støtter op om hinanden, således de er klar, når kompagniet skal løse opgaver som en samlet enhed.

 

Fremtiden ser rigtig god ud, MEN vi har stadig brug for flere medlemmer, så derfor har vi brug for DIG, derfor når du er færdig med at læse dette - Så tøv ikke med at kontakte os på HVKHSL@HJV.DK, så kommer vores kontaktperson ud og tager en snak med dig og sammen udfylder i ansøgning til optagelse i Hjemmeværnet.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Fakta

Vi er også at finde på Facebook & Twitter.

Links

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224