Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny deltrop i MOTOV og velkommen til NK-UAFD Tilde

Ny deltrop i MOTOV, NK UAFD tiltrådt, betaling for manglende masker, egen uddannelse, online kursus, nærværende trussel.

21-04-2015
Der sker en hel del lige fortiden - idag tog ca. 20 personer på øvelse sammen med i rammen af 2MOTOV DEL til støtte for LOGBTN frem til og med torsdag (flot fremmøde). En øvelse der har fokus på eskortesikring, og meget mere - en god mulighed for MOTOV'erne at prøve lidt forskelligt af ifht en større fjende og forsynings kolonner.

1ste MOTOV deling er blevet reorganiseret og der er lavet en plan for fremtiden. I spidsen er der ny DF Mads Iversen og NK/DEL Christian Reventlow​, de informere om planen for MOTOV og resten af året, samt indhold i 2016.

I kompagnitoppen er Tilde Hoffmann​ tiltrådt som NK kompagni, hvor der i første omgang er opgaver som kontrolvirksomhed og indhold i aktiviteter som hun vil fokusere på. Tilde har en baggrund som Chef for distriktets uddannelses element og har fungeret som KUL på flere LPU'er og andre kursus.

I Bevogtningsdelingen har William Kristiansen​ trukket sig som kandidat til delingsfører posten idet han og familien er blevet tidsmæssigt udfordret ifht børn og arbejde. Og hvorfor en funktion som DF ikke kan forenes. William overgår til støtte funktion og vil støtte op om kompagniets aktiviteter på forskelligt vis, herunder bl.a. støt ifbm forsyningstjeneste og moment virksomhed.

Inddragelse af CBRN- (ABC) masker. Perioden for indlevering af masker er nu ovre og til de der endnu ikke har afleveret disse, bliver der udstedt regninger på ca. 1100,- til betaling indenfor 2-4 uger. Er hverken maske eller penge afleveret, bliver der efterfølgende taget udlæg direkte i de pågældende medlemmers løn via deres NEM-konto (offentlig inddragelses forretning).

Der skal anbefales at få sig tilmeldt aktiviteter og uddannelser på HVS (Hjemmeværnsskolen) og eget kompagni. Brug aktivitetsmodulet på hjv.dk

For de af Jer der ikke har fået taget online kurserne til anvendelsen af HJV.dk på www.fels.dk - så snerper det og jeg vil på det allerkraftigste anmode om at i tager de krævede uddannelser. I bør alle have egen funktion for øje så i uddanner og dygtiggøre jer på 3 niveauer.
Funktionsuddannelse, brevuddannelse (fjernundervisning og online moduler) og Enhedsuddannelse.

Behovet for Jer er stort, men det kræver vi er godt rustet til at imødegå udfordringer og opretholder evnen til at løse opgaver.

Truslen mod Danmark er tilstede og det rasler med skræmmende meldinger øst fra, februars terror handlinger i KBH viser at Danmark er disponeret for hændelser vi ikke for 5 år siden troede kunne ske i vores egen lille Andedam.

Vi ses i Hjemmeværnet

Vel mødt.   
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring