Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HVK MAF indsat i opgave med bevogtning af gerningssted


PODEL HVK MAF blev søndag kl. 14.00 indsat i Hadsund. Dette for at støtte politi og KTA (Kriminalteknisk afdeling). Der var blevet begået et mord, som alle har kunne følge i alle type nyheder.

12-11-2018

​De satsede på at vi kunne afslutte opgaven mandag ved middagstid, da de regnede med at møde på gerningsstedet igen kl. 10, den gik dog hen og blev 11.00, så kunne vi godt regne ud, at det nok ville trække ud. Leder for KTA kom da også og spurgte, om vi kunne blive længere. Jeg lovede at vi blev, indtil de sendte os hjem. De havde både garage, gårdsplads, trailer og bil plus lejlighed, der skulle undersøges. Dette ville de gerne have ro til, uden forstyrrelser af nogen art. 

Da klokken blev 14, kom leder for KT​A og sagde at vi gerne måtte lukke ned. De havde klaret de ting de skulle. De takkede mange gange for det flotte stykke arbejde. Så der skal også lyde en tak herfra. 

Tak til alle 14 M/K i HVK MAF, som var med til at få denne opgave til at lykkedes.

PODF Tina

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring