Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Velkommen til Hjemmeværnskompagni Mariagerfjord

​​​

sjaellandsvej_b800pix.jpgHjemmeværnskompagni Mariagerfjord dækker et område, der svarer til Mariagerfjord ​Kommune og er et hærhjemmeværnskompagni. 

Vores kompagnilokaler ligger på Sjællandsvej 18 i Hobro.

 

Vi løser Hærhjemmeværnets kerneopgaver, som er overvågning, bevogtning og støtte til det øvrige totalforsvar og det civile samfund. Herudover løser vi opgaver til hjælp for Politiet, som trafikregulering og hjælp til eftersøgninger.

 

Organisation:

Som medlem er man sammen med typisk 8-10 andre i en gruppe, der sammen med 2-3 andre grupper indgår i en deling på ca. 30 personer. Kompagniet har tre delinger:

Kommandodeling

1. bevogtningsdeling

2. bevogtningsdeling.

 

Kommandodelingen styrer og støtter resten af kompagniet. Delingens aktivitetsniveau varierer fra højt til middel, alt efter den enkelte persons funktion.

 

1. bevogtningsdeling arbejder med overvågning, sikring og bevogtning. Delingen har et højt aktivitetsniveau.

 

2. bevogtningsdeling arbejder med overvågning og mindre bevogtningsopgaver. I delingen er også kompagniets Politi-hjemmeværnsenhed, der løser opgaver som fx. trafikregulering. Delingen har et middel aktivitetsniveau.

 

 

Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spender lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.

 

 

Bliv frivillig

Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om kompagniet, kontakt 

 

Generelle spørgsmål:

  Kompagnichef

Thomas Hansen

Telefon: 7244 0991                            ​   ​​​

Mail: hvkmaf-kc@hjv.dk

Optagelse i Hjemmeværnet:

 

Rekrutteringsofficer

 

Otto Christensen

​Telefon: 9393 5152

Mail: hvkmaf-rof@hjv.


 


 
​​​​​

 Billedfremviser

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224