Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt arrangement d.19 Marts

D.19 Marts gør Ringkøbingenserne rent i byens gader og stræder og HVKRIK hjælper naturligvis til.

17-02-2017
Kompagniet er blevet kontaktet om vi ville hjælpe til med et nyt tiltag fra byens borger​, nemlig at samle affald op fra naturen. Som ansvarligt forening i lokalsamfundet har vi selvfølgeligt sagt ja til dette. D. 19 Marts kl. 10.00 bliver dørene i hjemmeværnscenter Ringkøbing er åbnet for civilbefolkningen som er bevæbnet med handsker og affaldsposer. HVKRIK hjælper til med lokalitet, planlægning,styring og forplejning. Arrangørenen regner med at der bliver sponsoreret lidt godt til ganen i form af spise og drikke og forplejningsgruppen vil som altid sørge for at stille dette frem og tage godt hånd om deltagerne. Det er et civilt arrangement så tag familien med og hjælp til.
Kompagniet håber på at få snakket med deltagerne og fortalt lidt om hjemmeværnet, både vores egen kompagni og selvfølgelig også om marinen, som også høre til i hjemmeværnscenter Ringkøbing. Dette er en unik mulighed for at vise at vi også er en del af lokalsamfundet og vise vores eksistens og placering og på den måde passivt lave lidt rekruttering.

Tilmelding til dette sker for hjv folk som altid på vores gode hjv.dk og for de civile og familiemedlemmer på tlf 40 97 65 56.

Se evt. mere på facebookgruppen "OS I RINGKØBING". 


Fakta

Affaldsindsamlingen er lavet af private i Ringkøbing og ikke længere en del af Danmarks naturfredningsforening da de ikke vil være politiske meningsdannere, men bare lokale borgere der hjælpes ad.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring