Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HVKRIK kontor bemanding

HVKRIK´s kompagni kontor vil blive bemandet cirka 1 gang om ugen

12-08-2016

Mere liv på Kompagnikonteret

Som et nyt tiltag vil HVKRIK forsøge at bemande kompagniets kontor 1 gang om ugen, som vil kunne ses i den online aktivitets oversigt som "kontor tjeneste".

Minimum en fra staben vil være til stede. Det påregnes at være mandag eller onsdag, men ved behov for andre dage kan man kontakte staben og høre om dagen kan blive rykket.

 

Og vi skal længere ind i sindet.

Dette tiltag er et forsøg på at nå flere medlemmer og hjælpe med hvad der nu er. Fx hjv.dk, at planlægge møder, hjælp til at komme igang med uddannelser, hjælp til alt det der nu er brug for, eller bare for at komme og hilse. Tag evt. en med der kunne tænke sig at høre mere om det her hjemmeværn.

En snak om tid tid i hjv.

Du har også mulighed for at booke et personligt møde til FOKUS (medarbejderudviklingssamtaler) for at snakke om din uddannelse, din tid i hjv, hvad du vil, hvad du mener, både det gode og det dårlige. Kontakt den for dagen ansvarlige og hør om muligheden.

Møder man op så bedes man tage uniformen på, da der kan være brugere fra andre værn.

 

Staben i HVKRIK håber at medlemmerne vil benytte sig af, at de holder åbent og at i bare dukker op og siger hej.

Se i aktivitetskalenderen og find "Kontor tjeneste" for at se hvornår der er åbent. Første kontor tjeneste er Mandag d. 15 august. kl. 19:00 man kan godt tilmelde sig, men man må gerne dukke op uden, hvis man bare vil sige hej.

Hvis du vil vide mere

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring