Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

KOMPAGNICHEF SKIFTE I HVK SILKEBORG

D. 1. April 2016, skifter HVK Silkeborg, kompagnichef.

30-03-2016

Efter næsten 9 år ønsker nuværende KC KN Hans Rytter, at hellige sig andre gøremål, og giver staffeten tilbage til tidligere chef PL Hans Jørgen Ø. Madsen (nuværende KOF og fung. KDOBM).

Jeg syntes det er vigtigt for vores enhed, at vi løser et KC skifte internt. Og i en tumult tid skal vi sikre at det også fortsat er et fungerende Hærhjemmeværnskompagni i Silkeborg og sydlige kommune.

Der er udfordringer nok at tage fat på, men de øvrige befalingsmænd i enhed har udtrykt deres opbakning til mig som ny chef, og det var vigtigt for mig, for at sige ja til posten.

Efter 35 års tjeneste i HJV og snart 30 år som befalingsmand, er det svært at give slip. Også selv om udviklingen i HJV vil andre veje end de, vi i sin tid skrev kontrakt til.

Jeg håber, vi i fællesskab vil kunne udvikle os til igen at være en partner i lokalsamfundet, og være den del af beredskabet, som Hjemmeværnet og samfundet i øvrigt forventer.

Jeg vil gerne her, udtrykke stor taknemmelighed og respekt overfor Hans Rytter. Tak for mange hyggelige og interessante timer, som vi naturligvis vil viderefører, da han jo ikke forlader kompagniet.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224