Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Night Hawk 16 folk

Øvelse Night Hawk 16 folk.
Tak for jeres indsats, gåpåmod og selskab💂🏻
I ved hvem I er👍
Skal hilse fra SOF, Region Nordjylland og vores distrikts chef og takke for vores indsats.

03-10-2016
OS Per Sixhøj I har været på Egebaksande  , på vejen, i gulvet og på havnen i Hirtshals. Kun overskrifter med en virkelighed i blandingen af krigere og bevægelige mål. Hvor blev de flyvejern af?
Helt ærligt var manglen på FX AMO og flyvejern samt de helt store slag en noget kønsneutral oplevelse. Modsætningen var samvær og fællesskabet, hvor oplevelserne fra det nyligt hændte blev blandet med kammaratskab og de gamle historier i en gryde af netop vores måde, at være sammen på.
Vi har været i gang fra mandag til mandag. Faktisk har vi oplevet alt fra grin til gråd.
Vi har fået en oplevelse, hvor kammeratskab og fællesskab bære en træls nat på et betongulv, eller bare skaber lidt lys i en forladt fabriksbygning. Et fællesskab der sikkert kan mærkes, selv når man er alene i opgaveløsningen på en motorvej.
 
Vi har oplevet nogen der ville hjem, fordi de ikke forstod, at vi var hjemme i vores fællesskab. Et fællesskab hvor man ligeligt bidrager og modtager. Et fællesskab vi har erfaret, at man kun kan være en del af, hvis man er en af os. Vi er en stor klump at fælles historie, vaner, kutymer, værdier og holdninger. Det er alt sammen koder der skal afkodes med ydmyghed. Vi kryber ikke, vi skraber ikke for nogen, vi gør hvad der skal til, er ordentlige og alle har noget forskelligt at byde på.
Vi trives i hinandens selskab. Selskabet gør hvad der i udgangspunktet er lort, - til lagkage. Hvis man kan se lagkagen i lorten er man en af os.
I har løftet opgaverne vi fik i støtten til Night Hawk 16. Ikke bare så de blev løst, men løst på vores måde, af os.
Tak til jer der bar os igennem, vi ses i det daglig, med hjelm og opsmøg.
Vi ses når det er sjovt, når det gælder og er klar hvis det skulle blive alvor.
 
Tak for indsatsen svende.
NK 1.DEL HVK THY.
Per Sixhøj
 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring