Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Infanterihjemmeværnskompagni Vestsjælland

​​​​​​​​​​​

Infanterihjemmeværnskompagni Vestsjælland er kendetegnet ved en holdning om, at her vil vi kunne vores ​soldatermæssige håndværk i et miljø af ligestillede frivillige.

 

Vi stiller store krav til vores medlemmer, men tilbyder til gengæld en tjeneste, som giver mening - en tjeneste præget af relevant uddannelse samt øvelsestilbud, der er ud over det sædvanlige.
Tjensten er en kombination af uddannelse og øvelse, der altid er præget af seriøsitet og samværet med gode venner.​​

Kompagniet er stedet hvor man søger ind såfremt:

  • Du har været soldat, eller stadig er de​t (på en eller anden kontrakt) og ønsker at vedligeholde/udbygge dine færdigheder.
  • Du ikke har været soldat, men ønsker at få samme uddannelse som det hæren giver til de værnepligtige, samt en yderligere funktionsuddannelse der sætter dig i stand til at arbejde i en militær enhed der kan løse alle opgaver inden for Danmarks grænser og udenfor hvis lysten melder sig.
  • Du vil opleve/genopleve det kammeratskab (ånden) der er i en militær enhed.
  • Du vil være med til at sikre vi fortsat kan leve fredeligt i Danmark.
  • Du vil lære udvidet førstehjælp m.m.
  • Du har lyst til at bruge din fritid aktivt og spændende, sammen med mennesker der har samme interesser som dig.
  • Du ikke er bange for udfordringer.

Kort sagt, stedet hvor du lærer at blive soldat i nutidens Danmark, i en del af din fritid.

Hærhjem​meværnet

Hærhjemmeværnets frivillige soldater er særlig uddannet i at støtte Forsvaret, Politiet og Beredskabet i deres opgaveløsning på land, både i Danmark og i udlandet.

Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til internationale opgaver.

I de seneste år har Hærhjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo.

Bliv fr​ivillig

Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel.

​​​​​​​Har du også det der skal til?
Konta​kt os og hør nærmere.
#ViStillerOp​​ / vistillerop.dk​​​​​​​​​​​​​

 OE Oversigt

 Nyheder fra HDMVS

 INFHVK Vestsjælland

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring