Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Musikhjemmeværnskompagni København

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Velkommen

​​Musikkorpsets historie
Korpset kan føre sine aner tilbage til d. 15 april 1801, da Kong Christian VII godkendte oprettelsen af "Kongens Livjæger Korps" som en frivillig forsvarsorganisation.
​​
Organisationen:
Musikkorpset er et velspillende harmoniorkester på 35-40 musikere og er bygget op som et selvstændigt kompagni under musisk ledelse af dirigent Steen Nikolaj Hansen.

Kompagnichef​: Jette Kondrup
Kommandobefalingsmand: Henrik Andersen
Forsyningsbefalingsmand: Knud Ditlevsen 
IT-specialist: Louise Lahn Sørensen
Rekrutteringsspecialist: Elna Rødseth Barsøe​
Historiker: Per Lundgaard Christensen​​
Forsyningshjælper: Leif Jacobsen

Koncerter
Orkestret spiller fast sæsonbetonede koncerter: Nytårskoncerter, forårskoncerter, julekoncerter etc. Derudover spiller vi koncerter på Kastellet samt til parader og tegnsoverrækkelser​ mv. Repertoiret er alsidigt og spænder fra marchmusik over klassiske stykker til populærmusik. 

Bliv medlem
Ind imellem får orkestret en ledig plads. Har du lyst til at være med? Det kræver en god beherskelse af dit instrument samt et godt nodekendskab, da vi tit får nye numre, der hurtigt skal indlæres. Der er et rigtig godt socialt sammenhold i orkestret som du får mulighed for at blive en del af. Kontakt os for mere information på Musikkorps Københavnhvis du har fået lyst til at være med.​​
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​6.JPG

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring