Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Harmoni for Veteraner

Musikkorps København spiller støttekoncert til fordel for veteranfamilier 12. november i Frederikssund

01-11-2023


Et unikt samarbejde har set dagens lys med det formål at afholde en støttekoncert til fordel for udsatte veteraner og deres familier. Logen Puritas under Serapions-ordenen har indgået et samarbejde med Danmarks Veteraner Nordsjælland og Musikkorps København om at afholde denne støttekoncert. Målet er at kunne sende udsatte veteran-familier på ferieophold på et hyggeligt pensionat i det midtjyske. Her kan familierne opleve ro, nærvær og kvalitetstid væk fra den til tider hektiske hverdag. Her kan de også møde andre veteran-familier og på denne måde udveksle erfaringer og skabe netværk med ligesindede.

Musikken
Orkestret vil spille et bredt og varieret program bestående af kendte og elskede musical-numre som melodier fra Løvernes Konge, Miss Saigon og Chess under kyndig ledelse af dirigent Steen Nikolaj Hansen. Herudover vil der være danske sange og en march, der ærer nuværende og tidligere udsendte: Danmarks Veteraners March.

Praktisk info
Koncerten finder sted den 12. november 2023 kl. 14-16 i Festsalen på Campus Frederikssund, Odinsvej 6. Koncerten er gratis, men man kan donere et selvvalgt beløb til veteranerne. Derudover vil der blive solgt forfriskninger i pausen hvoraf overskuddet går ubeskåret til den gode sag.


Vi håber I kommer og lytter og er med til at støtte den gode sag!


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring