Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Musikkorps​ ankommer til Musikteateret 

Livgardens Musikkorps besøger Holstebro

Politikompagni Holstebro havde fornøjelsen af at lede Den Kongelige Livgardes Musikkorps sikkert igennem Holstebro.

21-06-2022

​​

LØRDAG den 21. maj 2022 trådte Livgardens Musikkorps an foran sognekirken i Holstebro sammen med en faneborg på omkring 40 ​faner fra de Danske Garderforeninger i hele landet.

Fem POér fra Politikompagniet Holstebro  af​-​spærrede kirkepladsen og gj​orde klar til at holde marchruten fri for bl.a. køretøjer, skilte, tøjstativer i Holstebro gågade og bymidte m.v. 
Med en Garderhøj Tambourmajor i spidsen med blankpolerede støvlesnuder sekunderet af de fem rutinerede POér var det en smal sag at rydde marchruten for hindringer og føre marchkolonnen sikkert fra Holstebro Sognekirken gennem gaderne til Musikteatret Holstebro.

Anledningen var at De danske Garderforeningernes Repræsentantskabsmøde og Garderforeningen for Holstebro og Omegns 110-års jubilæum, som blev markeret med bl.a. en stor koncert i Musikteatret fredag aften, lørdag festgud
tjeneste og en march gennem byens gader - afsluttende med en Gallafest lørdag aften.​
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring