Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyheder fra politihjemmeværnskompagni Holstebro

Lemvigvej i Holstebro spærret i flere timer.
Politiets kriminal teknikere skulle sikre sporene omkring et gerningssted.

25-10-2023

Gerningssted Holstebro spærret i flere timer.

Politiets kriminal teknikere​ skulle have tid og plads til at sikre sporene omkring et gerningssted.
Onsdag formiddag fik politiet en melding om, at en kvinde var fundet livløs i sit hjem. Politiets var hurtigt fremme på adressen, og da dødsfaldet så mistænkeligt ud, rykkede politiet ud med en større styrke. Vejene omkring gerningsstedet blev hurtigt afspærret og trafikken omdirigeret samtidig med, at en større efterforskning gik i gang. Lemvigvej 24-10-2023.jpg

Efter kort tids forløb blev Politihjemmeværns kompagniet, Holstebro tilkaldt og bedt om at overtage opgaven med at afspærre og trafikregulere.
Seks mand var hurtigt fremme og gik i gang med at løse opgaven.

Da der var tale om en større efterforskningsopgave, hvor man bl.a. under forløbet foretog en anholdelse som man satte i forbindelse med fundet af den livløse kvinde. Afspærringen opretholdt i længere tid.

Senere på eftermiddagen blev Lemvigvej åbnet for trafikken, politiets fortsatte deres tekniske undersøgelser, der blev etablere en afspærring tæt omkring gerningsstedet. 

Der var udsigt til, at undersøgelserne trak ud langt hen på aftenen og måske til næste dag, blev der iværksat en plan for afløsning af vagtposter, så kompagniet kunne opretholde afspærringen af gerningsstedet, så længe politiet havde behov.
P.O.G/JC

Lemvigvej 3 24-10-2023.jpg

​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring