Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

POLITIHJEMMEVÆRNSKOMPAGNI HOLSTEBRO

Velkommen til ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Politihjemmeværnskompagni Holstebro

Vi er hjemmehørende ved

JYDSK​E DRAGONREGIMENT

 Dragonkasernen 1, 7500 Holstebro
Kompagniet har egne lokaler i Bygning 2.​

Politikompagni Holstebros frivillige soldater er særlig uddannet  i i at støtte Danmarks Forsvar, Politiet, Infrastruktur og Beredskabet i opgaveløsning på land. Vi kan færdes både på uheldssteder, gerningssteder, jernbaner og på kraft/varmeværker. Dette sikres gennem en grundig grunduddannelse indenfor disse områder, hvor der opnås de nødvendige certificeringer.   

Alle medlemmer af Hærhjemmeværnet har gennemgået en militær grunduddannelse på linje med Hærens basisuddannelse. Opgaverne spænder lige fra trafikregulering og bevogtning, til sikring af danske samfundsvigtige virksomheder. 

Hærhjemmeværnet støtter også Forsvaret i forbindelse med uddannelse​ af værnepligtige og soldater, som skal udsendes til ​internationale opgaver.  ​​​

​I de seneste år har Hærhjemmeværnet været på internationale missioner sammen med Forsvaret, eksempelvis i Afghanistan og Kosovo. 

<- Kort over ansvars område

​​
Bliv frivillig ​

Hærhjemmeværnets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for forsvar og et stort ønske om at hjælpe samfundet og gøre en forskel i det daglige. 

Kig ind på www.vistillerop.dk og meld dig til hjemmeværnet brug din fritid fornuftigt. 

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring