Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

KC nyhedsbrev 2021,1

Normalt ville Møllebakkens kantine være fyldt til randen med mennesker, der ville blive trykket hænder, medaljer ville blive overrakt til de kolleager, der fortjente ekstra påskønnelse for lang og trofast tjeneste i hjemmeværnet.

17-01-2021

​KC nyhedsbrev 1/2021

 

Kære alle jeg håber i er kommet godt ind i det nye år på trods af nye skarpe Covid-19 restriktioner m.m. Normalt ville Møllebakkens kantine være fyldt til randen med mennesker, der ville blive trykket hænder, medaljer ville blive overrakt til de kolleager, der fortjente ekstra påskønnelse for lang og trofast tjeneste i hjemmeværnet. Politiet ledelse, Distrikts chefen og andre repræsentanter fra vores samarbejdspartnere ville være stede og være med til at hylde dem fortjener anerkendelse. Men 2020 blev et helt specielt år, og dette års nytårsparole ligger i forlængelse af det og kan ikke afholdes som normalt. Derfor sender jeg denne hilsen til alle då i kan se der stadig sker noget og at vi når det kan lade sig gøre vil afholde et arrangement og muligvis omkring 4. maj hvis det lader sig gøre, ved dette arrangement vil vi hylde følgende kollegaer:

 

40 års medalje!

 

 • Sussanne Brüel-Holler, MG (reserve / pohvksst)
 • Palle Bjørn Rasmussen, MG (2 pogrp / 1 podel / pohvksst)

 

25 års medalje!

 

 • Michael Gliese Pedersen, MG (2 pogrp / 2 podel / pohvksst)
 • Jens Kristian Olsen, SG (1 pogrp / 2 podel / pohvksst)
 • Allan Hoffmann, MG (2 pogrp / 2 podel / pohvksst)
 • Torben Nielsen, MG (reserve / pohvksst)
 • Martin Nymann Hansen, MG (2 pogrp / 2 podel / pohvksst)

 

20 års tegn!

 

 • Erik Bentzen, MG ( 1 pogrp / 2 podel / pohvksst)
 • Villy Vilstrup, KN (kc / pohvksst)

 

10 års tegn!

 

 • Henrik Kristian Vang, MG
 • Jan Lindhardt Rasmussen, MG
 • Thomas Bülow Christensen, MG (1 pogrp / 2 podel / pohvksst)

 

 

Sidste nyt!

 

December 2020 fik HDSLF ny chef, afgående chef OL Michael Meelby Vibholm overdrog kommandoen til ny chef OL Flemming Bastrup. Der skulle have været en stor fin ceremoni men i Covid-19 tegn blev det aflyst og en lille seance blev afholdt hvor alle KMP var repræsenteret ved KC for Faxe, Bent Simonsen, kn., som overdrog en gave fra os til Michael og takkede for indsatsen.

 

Onsdag havde jeg et møde med den nye chef og hans ny tiltrådte NK, Kenneth Jean Thornild, major og stabschef/CHOPU. Det var et godt møde som indledte vores samarbejde for de næste mange år. Vores samlede vision for fremtiden er, at distriktets samarbejde med politiet i Sydsjælland og Lolland-Faster skal styrkes så vi på sigt kan genoptage bevogtning af politigårdene i vores ansvars område og møde politiet i uddannelses situationer, træning og måske sam-øvelser.

 

Ovennævnte møde affødte et stabsmøde hvor NK KMP og DF mødte undertegnede torsdag aften. Vi begyndte at planlægge for en AKOS, hvor der skal være fokus på: skydning, førstehjælp, uddannelse af fører. En opdatering af alle i forhold til opgave kataloget i POFUNK hvor DF og andre der måtte have lyst til prøve sig som instruktør vil afvikle emner til KMP møder og tema møder. Vi skal også have fokus på vores signal tjeneste og styrket KDODEL virke så der er ok at tage hånd om i det nye år.

 

Jeg ser frem til at vi alle snart kan mødes igen og gå i gang med for nyet energi.

 

 

Villy Vilstrup, KN

KC POHVKSST

 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring