Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Storstrømmen

Politikompagni Storstrømmen

Alle medlemmer af politikompagniet har gennemgået en militær grunduddanelse på linie med hærens basisuddannelse.

Som udgangspunkt skal medlemmer i et politikompagni kunne løse de samme opgaver, som et almindeligt områdekompagni, eksempelvis deltage i bevogtningsopgaver ved kaserneområder, havne og lufthavne.

Politikompagnier har også modtaget særlig uddannelse i at støtte politi og beredskab i deres opgaveløsning, eksempelvis trafikregulering, afspærring af gerningssted, bevogtning samt afsøgning af områder og sikring af samfundsvigtige installationer.

Politihjemmeværnet støtter også forsvaret i forbindelse med uddannelse af værnepligtige, og soldater som skal udsendes til internationale opgaver m.m.

Vores kompagni dækker Lolland, Vordingborg og Guldborgsund kommuner. Et område på 2399 km2.

Politikompagniet er for dig, som gerne vil gøre en forskel, har overskud til at hjælpe andre, og har mod på at tage ansvar, hvis og når situationen kræver det.

Bliv frivillig
 
Politikompaniets frivillige kommer fra alle dele af samfundet – til fælles har de en interesse for at hjælpe samfundet og gøre en forskel.
Ønsker du at vide mere klik her
 

 OE Nyheder

 Enhedsoversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring