Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Billede af Bo Larsen

Indsættelse Klokkerholm

Kl. 0530 blev NK i Politikompagni Vendsyssel alarmeret, idet der var sprængt en pengeautomat i luften ved Klokkeholm.

04-12-2014
​Kl. 0530 blev NK i Politikompagni Vendsyssel alarmeret, idet der var sprængt en pengeautomat i luften ved Klokkeholm. Gerningsstedet skulle afspærre indtil Kriminalteknisk Center kunne komme til stedet. Det kunne godt trække ud, idet der var foretaget en lignende pengeautomatsprængning i Hammel samme nat. 
Straks efter drog KDODF MG Hans Broen og STFLPGF SG Jens Jørn Træholt afsted for at afløse politiet, som havde været på stedet siden kl. 0413, hvor sprængningen blev foretaget. Ca. 5 kvarter efter alarmeringen blev der meldt tilbage; PO'erne var på plads. 
Situationsmelding: Halvdelen af bygningen var sprængt i luften. KDODF Hans Broen meldte tilbage, at opgave var overkommelig og der skulle ikke bruge mere end 2-3 PO'er til at løse opgaven.

Da vi ikke var klar over, hvor længe vi skulle bevogte stedet, blev delingsfører Dennis Nymark Kristensen bedt om at udfinde 2-3 PO'er, der kunne afløse i løbet af formiddagen. 

Kl 0930 blev de afløst af NK/DEL OS Kim Tornbjerg, MG Gert Aust og SG Bent Thomsen. FSBM OS Sanne Jespsen sørgede for forsyninger ved middagstid. 

Fra Kriminalteknisk Center dukkede kriminalassistent Kim Larsen op. Det var glædeligt for begge, at det netop var Kim og POVEN som stod på stedet. POHVK Vendsyssel blev netop den 29. september undervist af Kim Larsen i forhold på gerningsstedet. Det var så ikke første gang, at kompagniet var ude at bevogte gerningssted efter undervisningen. Allerede den 9. oktober blev kompagniet kaldt ud til en længervarende bevogtning af gerningssted, som også blev bevogtning til UG. Denne gang desværre under mere tragiske omstændigheder, idet det var et drabssted der skulle bevogtes. 

Bevogtningen i dag sluttede kl. 1215 og alle kunne køre hjem efter en god indsats. Fra Nordjyllands Politi ved vagtchef Politikommissær Michael Elkjær lyder der også en stor tak for indsatsen.

Og Politikompagni Vendsyssel - tja vi er selvfølgelig parate igen. 
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring