Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Hans Helge Broen står klar med kompagniets fane

Politihjemmeværnskompagni Vendsyssel deltog i Nytårsgudstjeneste

Budolfi Kirke i Aalborg dannede rammerne for de mange faner og gæster til Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland Nytårsgudstjeneste torsdag aften.

11-01-2019

Tekst og foto: Ulla Sølvsten

Hans Helge Broen og Nanny Hejslet repræsentererede på flotteste vis Politihjemmeværnskompagni Vendsyssel, da de præsenterede kompagniet fane blandt de mange andre hjemmeværnskompagnier og soldaterforeninger.

 

Søren Kroager giver de sidste instrukser til faneførerne

Det var et meget smukt syn for de fremmødte gæster i Budolfi Kirke, da de mange faner blev ført op gennem kirkens midterskib. Der var så mange faner, at der var afsat en plads på hver eneste bænk til en af de to fanevagter.

 

Flyvestation Aalborg Brass Band spillede blandt andet "You Raise Me Up"

Årets nytårsprædiken blev holdt af chefen for Hjemmeværnet, Generalmajor Jens H. Garly. Han kom blandt andet ind på de mange indsættelser som politihjemmeværnet har haft i 2018. Han udtrykte en stor tak til alle hjemmeværnssoldater for deres store arrangement og ikke mindst støtte til Forsvaret, Politiet og Beredskabet.

 

Nogle af de mange faner i Budolfi Kirke

Alle fanerne blev ført ud af kirken, hvorefter de blev stillet op på en række ude på den meget mørke gade. Alle gæsterne fik på denne måde mulighed for at hilse på.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring