Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Politihjemmeværnskompagni Vendsyssel

​Politihjemmeværnskompagni Vendsyssel, er et kompagni der dækker hele Hjemmeværnsdistrikt Vendsyssels område.

Vi løser politimæssige opgaver i samarbejde med det lokale politi og giver støtte til det øvrige lokalforsvar og det civile samfund.

Vi er f.eks. med til at afvikle en del sportslige arrangementer der kræver trafikregulering, samt vi løser opgaver for politiet, og vi afholder løbende uddannelse og øvelser for at vedligeholde vores kompetencer.
Vores særkende er engagement, fælles ansvar og kammeratskab. Vi lægger vægt på kvalitet og dybde i vores aktiviteter og har fokus på den enkeltes uddannelses- og udviklingsønsker.
Organisation
Opgaverne bliver løst af medlemmer, der har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.
Som medlem en man sammen med 8-10 andre i en gruppe, der sammen med 2-3 andre grupper indgår i en deling på ca. 30. Kompagniet har 3 delinger som er beskrevet under menuen Om os.


 
​​​​

 Nyheder fra Politikompagni Vendsyssel

 OE Oversigt

 Kortoversigt

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring